Hel van Fennel 2023

Het was bloedheet zondagmorgen 9 juli 2023. Bospop werd afgelast evenals de Triathlon van Stein maar de Hel ging door. Slechts één concessie wilde de organisatie doen: in plaats van kwart voor tien werd de start vervroegd naar half negen.

Maar liefst 19 lopers stonden aan de start waarvan een tiental voornemens was om de hele Hel te lopen. Zef Kleinjans had 2 weken eerder al een tijd neergezet omdat hij in juli op vakantie zou zijn. Serf Widdershoven verzorgde geassisteerd door Leo Wenmeckers de tijdwaarneming. De uitslag kun je hier bekijken.

De samenkomst voor de traditionele barbecue bij Jan Köhlen was rond drie uur ’s middags gepland. Een hevige onweersbui dreigde even roet of in dit geval bakken met water in het eten te gooien maar gelukkig was de bui slechts van korte duur. Om half vier werd het droog en kon het feest beginnen. Jan Claessen wist ons als een volleerd entertainer met veel humor in zijn speech te vermaken. De medailles werden uitgereikt waarbij de allerkleinsten niet vergeten werden. Diverse onderscheidingen vonden hun weg naar de trotse gelauwerden. Vivian en Ilse kregen de kwebbeltrofee; het laat zich raden waarvoor. John Fennel en Jan Köhlen werden vereerd met de vlinderdas voor hun vele verdiensten voor de A-ploeg.

Dank aan allen die deze dag met hun tomeloze inzet tot een geslaagd evenement hebben helpen maken.

Voor foto’s van de hel van Fennel klik hier.

Foto’s van de barbecue kun je hier bekijken.

Nog meer foto’s van de barbecue zijn hier te zien.

1 gedachte over “Hel van Fennel 2023”

 1. Zaterdagmorgen 8 juli gestart voor mijn run bike run hel
  Halve Hel – mountainbike naar Spaubeker groeve – rennend door de groeve naar beneden en weer naar boven rond tot aan mijn mountainbike daar zou ik dan ook finishen.
  Het was erg warm daarom onderweg besloten om alleen maar de halve Hel te lopen. Toch wel heel tevreden over mijn tijd . Over een tijdje zal ik de uitdaging helemaal doen . Mountainbike vormt een steeds groter onderdeel van mijn belevingsspporten
  Op mijn leeftijd toch wat minder belastend dan hardlopen.
  Mooie prestaties van de 19 deelnemers bij deze drukkende warmte
  Harrie Renkens

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven