Hel van Fennell 2022

Zondag 10 juli hebben leden van de A-ploeg en een aantal introducés deelgenomen aan de Hel van Fennell. Onze traditionele halve marathon als afsluiting van het seizoen aan het begin van de zomervakantie. Meer deelnemers dan verwacht lieten zich verleiden om de hele afstand af te leggen. Dit terwijl ze eerder hadden aangegeven slechts de halve Hel te zullen lopen. De gunstige weeromstandigheden hebben hierbij wellicht een rol gespeeld, maar er zit meer potentie in de A-ploeg dan de organisatie had gedacht.

’s Middags was iedereen welkom bij Jan Köhlen voor de barbecue. Het was alweer drie jaar gelden (2019) dat die voor het laatst werd gehouden. Het bestuur had ook oud leden uitgenodigd voor de barbecue. Mede daardoor was het een uitermate geslaagd feest.

Tijdens de speech van onze voorzitter Jan werden twee trainers in het zonnetje gezet: Gerard die enkele jaren geleden al afscheid had genomen als trainer en Frans die aangaf eveneens als trainer te stoppen. Beiden hebben een jarenlange staat van dienst als trainer waarvoor dank.

Voor de uitslag van de wedstrijd klik op Uitslagen H.v.F. 10-07-2022
Voor foto’s Hel van Fennell van Marij klik hier
Foto’s gemaakt door Wil, inclusief foto’s van de barbecue vind je hier

Voor alle uitslagen van 1997 tot 2022 klik hier

Scroll naar boven