Venloop 2022

Eindelijk, eindelijk was het zover. De A-ploeg kon weer eens op stap om met zijn allen deel te nemen aan een wedstrijd ergens in het land. Zondag 15 mei stond de Venloop op het programma. Het was een lang gekoesterde wens van Cor om samen met de A-ploeg deze schitterende wedstrijd in het Venlose te lopen. Na diverse keren uitgesteld te zijn wegens corona, kon de Venloop nu eindelijk doorgaan. En wat hebben we afgezien maar ook genoten van deze unieke loop.

Het was afzien door de hitte maar tevens genieten van het enthousiasme van het massaal toegestroomde publiek. Vrijwel langs het hele parcours was publiek aanwezig om de lopers aan te moedigen. Op veel plekken stonden ze rijen dik. In het centrum van Venlo, naar de finish toe was het lawaai oorverdovend. De vele muziekbandjes langs de route maakten het feest compleet. Lopers en begeleiders zullen deze prachtige loop niet snel vergeten.


Na afloop was er het gebruikelijke etentje bij Van der Valk. Deze keer vlakbij onze thuishaven in Urmond. Ook diverse niet actieve leden van de A-ploeg hadden aan de oproep van Jan gehoor gegeven om deel te nemen wat velen de gelegenheid bood om oude herinneringen op te halen.

Dank aan de organisatoren Kim, Jan en Koos die veel tijd hebben besteed om deze geweldige dag mogelijk te maken.

Meer foto’s vind je onder bijgaande link: foto’s Venloop
Last but not least: Voor de uitslagen klikĀ hier

Scroll naar boven