Watertorenloop 11-7-2021

Op uitdrukkelijk verzoek van Harrie was Koos weer eens te porren om de Watertorenloop op het programma te zetten. Volgens mijn logboek was 15 maart 2020 de laatste keer. Dit was de tijd dat de Corona malaise zo ongeveer van start ging met de gecancelde Heuvellandmarathon. Doel is om binnen 30 minuten van Hegge naar de watertoren in Schimmert te lopen en met de nieuwe versoepelde limiet van 33 minuten zouden toch meer dan 1 of 2 lopers dit moeten kunnen halen. Slechts drie toppers wisten de watertoren te bereiken. Cor had 29 minuten en 10 seconden nodig, Piet finishte in 31’05” en John bereikte wel de watertoren maar was een kwartier eerder gestart en had geen tijd opgenomen. Ook Harrie heeft op een later tijdstip de watertoren nog binnen de nieuwe limiet gehaald: 30’21”.

Scroll naar boven