Omgekeerde Hel

Bij deze alweer tweede editie van de Omgekeerde Hel of Winterhel waren de weergoden de leden van de A-Ploeg veel beter gezind dan bij de eerste editie een jaar eerder. Vorig jaar was het waterkoud, winderig en tijdens de wedstrijd ging het steeds harder regenen. Dit jaar was het weer zeer aangenaam voor een zondag medio januari. Mede als gevolg van de gunstige weersomstandigheden lag het parcours er grotendeels droog bij. Vele A-Ploeg leden waren dan ook present om de uitdaging van de Omgekeerde Hel, die met 21 km en bijna 300 hoogtemeters behoorlijk pittig is, aan te gaan.

’s Middags was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te kletsen bij Workout. Jan nam de gelegenheid te baat om het afgelopen half jaar de revue te laten passeren. Onder anderen Dolf (nieuw lid), Vivian (eerste vrouwelijk trainer bij de A-Ploeg) en Wil (voor uitzetten derde kerstdag wandeling) werden in het zonnetje gezet. Bij de prijsuitrijking werden de eerste 6 finishers in omgekeerde volgorde Dolf, Ilse, Nico, Piet, Harrie en Cor gefeliciteerd.
Voor een aantal foto’s van de loop klik hier.
De volledig uitslag van de Winterhel 2020 vind je hier
Tot slot wil ik het bestuur bedanken voor al hun inspanningen met een zeer geslaagde dag als resultaat.

Scroll naar boven