Hel van Fennel

Onder ideale omstandigheden – aangename temperatuur, weinig wind en een parcours dat er volkomen droog bij lag – heeft de A-Ploeg voor de 22e keer de Hel van Fennel gelopen. De prestatie waren navenant. Veel lopers wisten een snellere tijd dan vorig jaar te realiseren. Zelfs Koos was sneller dan vorig jaar terwijl hij onderweg ook nog oponthoud had gehad omdat zijn hondje Charlie er vandoor was gegaan. Dank aan de tijdwaarnemers en de verzorgers op de waterposten. Zonder hun inzet zou het allemaal niet door kunnen gaan. Voor de uitslag klik Hel van Fennell 2018.

’s Middags was er de jaarlijkse BBQ bij Jan K√∂hlen. Mede dankzij de goede zorgen van Egbert en vele andere A-Ploeg leden en hun aanhang werd het een zeer geslaagde afsluiting van het A-Ploeg seizoen. Frans Suijker wist dit jaar eindelijk zijn felbegeerde trofee in de wacht te slepen. Hij heeft er zelfs een forse val met de fiets voor over gehad, maar dan heb je ook wat: Sportheld van de A-Ploeg een heel jaar lang.

Scroll naar boven