Hel van Fennell


Ook dit jaar weer stond voor de A-Ploeg aan het begin van de zomervakantie de Hel van Fennell op het programma. Op zondagochtend 9 juli was iedereen aanwezig voor de start bij manege Ten Eijsden om aan deze zware loop door het Limburgse heuvelland te beginnen. Het drukkende weer maakte het voor de lopers nog extra zwaar maar na de finish was de voldoening des te groter.
’s Middags vanaf een uur of drie kon men terecht in de A-ploeg sociëteit van Jan Köhlen voor de prijsuitreiking en de barbecue. Koos viel dit jaar de eer te beurt om uitgeroepen te worden tot sportheld van het jaar. De organisatie van het geheel was in handen van Egbert die alles tot in de puntjes geregeld had. Dankzij de medewerking van vele A-ploegleden en hun aanhang was het een zeer geslaagde dag.
Voor de uitslag klik hier.
Foto’s van Nico kun je hier bekijken.

Scroll naar boven