A-Ploeg 50 jaar

2e Pinksterdag vierden leden en oud-leden van de A-Ploeg het 50 jarig jubileum van de loopgroep.
’s Morgens was er de trappenloop in Luik. Een flink aantal lopers begeleid door supporters verzamelde zich al om 9:15 uur bij de manege in Geleen. Vandaar werd koers gezet naar de Citadel in Luik waar Koos en Gertie het parcours voor de trappenloop hadden uitgezet.
Nico was helaas geblesseerd geraakt en riep zichzelf uit tot hoffotograaf van deze dag.
Na een eerste verkenningsrondje konden de lopers nog 1, 2 of 3 ronden afleggen.
Bij iedere doorkomst bovenaan de trappen werden de lopers enthousiast verwelkomd door de meegereisde supporters. Na ruim een uur ingespannen bezig te zijn geweest daalde de hele groep af naar de stad voor de lunch. Daarna keerde iedereen huiswaarts om zich gereed te maken voor het 2e deel van deze feestdag.
Bij Workout waren leden en oud-leden vanaf 16:30 uur welkom op de feestavond.
Egbert kondigde wethouder Ruud Guyt aan voor het officiƫle gedeelte van deze dag.
Ruud sprak over een loslopende groep en roemde daarmee het ongedwongen karakter van onze loopgroep. Hij zei ook nog toe dat de loopgroep een plaquette ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan tegemoet kon zien.
Kevin en zijn medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om ons te laten genieten van een gezellige avond met een goed verzorgd buffet en zijn daarin meer dan geslaagd.
Voor de foto’s van Nico kijk hier

Scroll naar boven