Watertorenloop

Van Harrie kwam het idee om de watertorenloop op een woensdagavond te doen. Door de sterke tegenwind op het plateau kon de editie van maart dit jaar als redelijk mislukt worden beschouwd. Woensdag 1 juni was het zo ver. De opkomst was met 19 personen heel behoorlijk. Zelfs Koos was deze woensdag van de partij. Een licht briesje in de rug en de goede verzorging door Danny en Tom halverwege en Marlies bij de watertoren bracht een record aantal deelnemers er toe om door te gaan tot het einddoel. Maar liefst 10 lopers tikten de watertoren aan, weliswaar niet allemaal binnen de gestelde tijdslimiet van een half uur maar dat mocht de pret niet drukken.

Hieronder de gerealiseerde tijden:
Piet: 28’25”
Charles: 29’40”
Nico: 29’50”
Kim in gezelschap van Cor en Harrie: 32’20”
Ilse, Vivian en Sjeng: 32’50”
Marcel: 33’10”
Nico heeft waarschijnlijk een record gevestigd als eerste 65 plusser die de watertoren binnen een half uur heeft bereikt. Chapeau!

Na terugkomst bij de manege bleek Kim nog een kratje bier gesponsord te hebben en dat lieten de lopers zich goed smaken.

Dit evenement op de woensdagavond is zeker voor herhaling vatbaar.

Scroll naar boven