Watertorenloop


Eindelijk was het zo ver. Na diverse keren te zijn uitgesteld omdat Harrie niet kon, vond Koos het zondag 19 maart weer eens tijd voor de watertorenloop. Dat Piet deze keer geen tijd had was geen reden voor verder uitstel; verschil moet er zijn. De uitdaging is om binnen het halve uur van Hegge naar de watertoren in Schimmert te lopen. Alleen Cor bleek daartoe in staat. Hij was na 29 minuten bij de watertoren. Harrie had 31 minuten nodig om bij de watertoren te komen en Nico bereikte het doel net niet maar was wel derde voor Charles en Leo. De harde wind was hen te machtig. Voor al degenen die het nu niet gehaald hebben: wanhoop niet want er komt nog een herkansing op een woensdagavond. Bijgaand nog een foto voor alle A-ploeg-leden die de watertoren nog nooit bereikt hebben.

Scroll naar boven