Opening “Fit for Free”

Een aantal A-ploeg leden was maandag 6 maart op bezoek bij de nieuwe vestiging van “Fit for Free” in Geleen. Niemand minder dan Maartje Paumen was aanwezig om een workshop te geven aan belangstellenden.
mp
Cor, Harrie, Nico, Piet en Wil deden mee aan een pittig circuit waar diverse oefeningen met gewichten afgewerkt werden. Als opwarming en afsluiting werden een aantal core stability oefeningen gedaan. Na afloop deden Harrie, Cor, en Piet nog een poging om de snelste tijd op de 500 meter fietsen te realiseren wat een gratis jaarabonnement zou opleveren. Zij waren echter niet in staat om het record dat op 31 seconden stond te verbeteren.
Om een filmpje van de fietschallenge te bekijken klik hier

Het was een sportieve avond die de spierpijn die we achteraf ondervonden meer dan waard was.

Scroll naar boven