SM loop

Op de laatste dag van het jaar, zaterdag 31 december, waren een viertal leden van de A-Ploeg vroeg uit de veren om deel te nemen aan de SM loop in Meerssen. Nader beschouwd bleken het uiteindelijk maar drie die vroeg op waren img_20161231_093937want Cor had zich verslapen en moest nakomen. De SM loop is een trainingsloop georganiseerd door Simon Blok. De afstanden zijn halve en hele marathon en er is ook nog een ultraloop over 58 km. De start is bij de Nachtegaal in Meerssen. Langs de Geul gaat het naar Valkenburg en Schin op Geul waar het keerpunt is voor de deelnemers aan de halve marathon. Deelnemers aan hele marathon en ultraloop lopen door naar Epen en keren daar ergens om. Aardige bijzonderheid van deze loop is dat deelname gratis is. Er wordt “en group” gelopen in een tempo van 10 km per uur. Cor, Leo, Nico en Piet hadden zich ingeschreven voor de halve marathon. Bij de start om 9:15 uur was het nog behoorlijk fris met een temperatuur iets onder nul en een gevoelstemperatuur die nog een paar graden lager was. Gaandeweg brak de zon door en werd het aangenaam weer om te lopen. Na terugkomst bij de Nachtegaal smaakten uiensoep en een biertje super lekker waarna met een tevreden gevoel de terugweg aanvaard kon worden om later die dag het jaar uit te luiden.

Scroll naar boven