Hel van Fennell 2016

Als afsluiting van het seizoen werd zondag 3 juli de “Hel van Fennell” gelopen. De hazen startten om 9:30 uur bij de manege en de jagers vertrokken een kwartier later. Cor had van te voren aangekondigd dat hij dit jaar niet voor de winst zou gaan. Daardoor kon Harrie als eerste finishen in een tijd van 1 uur 43 minuten en 18 seconden. Op een later tijdstip hebben Nico en Kim de “Hel” gelopen omdat zij op 3 juli geblesseerd waren. Hun tijden zijn eveneens in de uitslag opgenomen. Voor de volledige uitslag van de wedstrijd klik hier.

‘s-Middags was de prijsuitreiking en barbecue bij Jan K√∂hlen. Tot ieders verrassing kondigde Koos aan dat hij zijn bestuurlijke taken voor de A-ploeg wilde overdragen aan Egbert. Met het symbolisch overhandigen van de lange regenjas aan Egbert werd de overdracht een feit.
P1050635

Voor een uitgebreide fotoreportage van de Hel door Jeroen, klik hier.
Foto’s van de prijsuitreiking kun je hier bekijken.

Scroll naar boven