Hel van Fennell

AfterDSC_0309Het was weer een geweldige manifestatie zondag 5 juli: de hel van Fennell die elk jaar wordt gehouden als afsluiting van het seizoen van de A-Ploeg.  Hoewel een enkeling het hier niet mee eens was – de hel moet brandend heet zijn – vertrokken de lopers dit jaar vanwege de te verwachten hitte een uur eerder voor ruim 20 km in de omgeving van Sittard en Geleen. De diverse deelnemers gingen daarbij tot het uiterste om goede persoonlijke tijd neer te zetten. Speciale vermelding verdient Rob van Velzen die op bijna 71 jarige leeftijd in staat bleek om de volledige Hel te lopen. De barbecue en het feest bij Jan Köhlen waren weer uitstekend georganiseerd. Iedereen heeft genoten van een geweldige middag.
De uitslag van de wedstrijd inclusief vorige edities kun je hier bekijken.

Scroll naar boven