Alfa trailrun

Zondag 19 oktober werd voor de eerste keer de Alfa trailrun georganiseerd. Op het programma stonden twee afstanden. De korte afstand bedroeg ruim 13 km en de lange afstand was ongeveer 27,5 km. Een aantal A-ploeg leden meldden zich aan de start. Harrie, Nico en Piet deden mee aan de korte afstand en Leontine had zich onverschrokken aangemeld voor de lange trail. Daarnaast deden Eline (dochter van Piet), haar vriend Guus en Roger (de vader van Guus) ook mee. Tijdens de loop bleek dat het een schitterend maar loodzwaar parcours was dat door de organisatoren was uitgezet. In de buurt van Puth was zelfs een stuk parcours waar we met de A-ploeg nog nooit geweest zijn. Dat deel zullen we vast een keer tijdens een training gaan lopen.
P1030639

 

De uitslagen van de A-ploeg lopers en aanhang:

13,3 km  
Piet Huits 1:13:19
Harrie Renkens 1:15:30
Guus Cals 1:16:56
Nico de Jong 1:24:20
Eline Huits 1:49:10
27,5 km  
Roger Cals 2:46:59
Leontine Thiessen 3:38:39

 

Voor de volledige uitslag van de Alfa Trailrun klik hier. Deze trailrun is volgens Nico zwaarder dan de trailrun van Gulpen. Voor volgend jaar is de Alfa trailrun zeker een aanrader voor meer A-ploeg lopers.

Scroll naar boven