Hel van Fennell

HelZondag 13 juli werd voor de 18e keer de hel van Fennell gelopen. De wedstrijd waarmee de A-ploeg het loopseizoen afsluit. De opkomst en de  gerealiseerde tijden vielen vergeleken met vorige edities wat tegen. Als mogelijk oorzaken werden vakanties, blessures en het drukkende weer genoemd. Dat we met zijn allen weer een jaar ouder zijn geworden zal ook wel een rol spelen. Barbecue en feest na afloop waren zoals elk jaar prima verzorgd en druk bezocht.  Op de foto hiernaast een enthousiaste Vivian die toen nog niet kon weten dat ze later die dag zou worden uitgeroepen tot sportheld van het jaar.  De uitslag van de wedstrijd inclusief vorige edities kun je hier bekijken. Foto’s gemaakt door Ton (tijdens de wedstrijd) en Piet (barbecue en feest bij Jan) kun je hier bekijken.

Scroll naar boven