Privacy                                                                                                                                                                                                                                          

Wat registreren we:
 
Voor de ledenadministratie registreren wij van de leden de naam, het adres, de geboortedatum, een telefoonnummer en het e-mail adres.
Verder hebben we door acties en activiteiten ook de kledingmaten van de leden en de namen van de partners ontvangen. Vanzelfsprekend registreren we ook de status van de contributie betalingen.
Op de internetsite staan foto’s en verslagen van activiteiten. De foto’s blijven eigendom van degene die de foto’s gemaakt heeft. Leden kunnen verzoeken bepaalde foto’s van de site te laten verwijderen.
 
Wat dan we met de gegevens:
 
Persoonsgegevens worden niet verstrekt ook niet aan leden, behalve individuele gegevens voor speciale gebeurtenissen.
Voor het inschrijven van (sport)activiteiten, waar leden zich voor hebben aangemeld, kan/zal de administratie de naam, het adres, de geboortedatum, het e-mail adres en mogelijk de kledingmaat verstrekken. De ontvangende organisatie heeft zijn eigen privacy regels.
Organisaties van loop wedstrijden gebruiken de e-mail adressen vaak voor verdere mailings.
Wat vrij toegankelijk is voor de leden zijn de namen en de e-mail adressen. Er is voor gekozen geen ledenlijst op de internet site te plaatsen, waardoor de site volledig publiekelijk toegankelijk kan zijn.
Voor zaken waarbij (meerdere) leden van de A-Ploeg zijn betrokken, maar die niet door de A-Ploeg worden georganiseerd, kan de A-Ploeg geen verantwoordelijkheid nemen. Denk hier met name aan privacy van social media.”
 
Versie 1.0       15-05-2018